06 474 80 351
Selecteer een pagina

Hoogwerker in Assen

Op zoek naar een hoogwerker in Assen? JvdZwaag verhuur helpt u graag. Hoewel wij gevestigd zijn in Lutjegast, werken wij ook in plaatsen in de omtrek van Groningen. Ook voor een hoogwerker in Assen kunt u dan ook bij ons aankloppen. Soms zijn er klussen waarbij een hoogwerker onmisbaar is om veilig te kunnen werken. Aarzel dan ook niet en neem contact met ons op.

Hoogwerker in Assen

Hoogwerker in Assen

Een hoogwerker in Assen: veilig en transparant

Uw veiligheid staat voorop, ook bij ons. Daarom kunt u erop rekenen dat wij werken volgens de geldende richtlijnen. U kunt echter niet alleen vertrouwen op een hoogwerker van kwaliteit. Wij zorgen bovendien voor transparantie. Op onze website kunt u precies zien welke tarieven wij hanteren, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bovendien zijn wij altijd duidelijk over eventuele extra kosten. Bij een hoogwerker geldt bijvoorbeeld dat een machinetransporter verplicht is. Wij kunnen die voor een kleine prijs voor u regelen.

Machines in Assen
Hoogwerker 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: CMC 15 spider

)

15 meter hoog

Verschillende types voor elke klus

Elke klus vraagt om een specifieke hoogwerker. Daarom hebben wij verschillende types beschikbaar. Perfect om moeilijk bereikbare plaatsen toch te kunnen bereiken! Onze hoogwerkers zijn 78 tot 85 cm breed, waardoor ze gemakkelijk tussen zaken door kunnen laveren. Een breedte van 78 cm is bijvoorbeeld ideaal bij het snoeien van bomen. Voor andere klussen zal een grote hoogwerker nodig zijn. Ook een hoogwerker in Assen kunnen wij tot een hoogte van 24 meter aanbieden. Aarzel niet om ons naar de mogelijkheden te vragen.

Extra service voor uw hoogwerker in Assen

Wilt u een hoogwerker in Assen huren, dan kunt u bij JvdZwaag verhuur ook nog eens kiezen voor extra services. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook voor een machinist zorgen. Dan heeft u geen omkijken naar de besturing van de hoogwerker. Onze professionele machinisten kennen de hoogwerkers door en door en weten precies wat er moet gebeuren. Ook kunnen wij de hoogwerker in Assen brengen en deze nadien weer ophalen.

Een hoogwerker in Assen van JvdZwaag verhuur

Regel uw hoogwerker in Assen nu bij JvdZwaag verhuur. Kies de hoogwerker die past bij de klus die u op de agenda heeft staan of laat u door ons adviseren. Natuurlijk kunt u de hoogwerker per dag huren. Wanneer u echter een uitgebreide klus heeft of de hoogwerker in Assen voor diverse klussen wilt inzetten, dan kunt u deze ook per week huren. Heeft u nog vragen, dan staan wij u uiteraard ook graag te woord. Bel ons of stuur een e-mail om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden die er zijn.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast