06 474 80 351
Selecteer een pagina

Hoogwerker in Groningen

Op zoek naar een hoogwerker in Groningen? Er zijn altijd klussen waarbij een hoogwerker noodzakelijk is. Sommige plaatsen zijn nu eenmaal niet te bereiken met een goede ladder. Een hoogwerker is dan de enige juiste oplossing. Het is daarbij belangrijk om voor kwaliteit te kiezen en de veiligheid niet uit het oog te verliezen. Bij JvdZwaag verhuur kunt u daar uiteraard op rekenen, wanneer u een hoogwerker in Groningen wilt huren.

Hoogwerker in Groningen

Hoogwerker in Groningen

Een hoogwerker in Groningen voor lastige klussen

Wilt u hoge bomen snoeien? Heeft u schilderwerkzaamheden op de tweede of derde verdieping van uw woning en kunt u daar niet goed bij? Wilt u het dak (laten) reinigen? Of heeft u andere werkzaamheden die op dusdanige hoogte zijn dat u op zoek bent naar een hoogwerker in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een specifieke klus, neem dan contact met ons op.

Machines in Groningen
Hoogwerker 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: CMC 15 spider

)

15 meter hoog

Verschillende soorten hoogwerkers voor verschillende klussen

Elke klus vraagt om zijn eigen specifieke materialen. Dat weten wij bij JvdZwaag verhuur als geen ander. Wij beschikken over diverse soorten hoogwerkers. Dit gaat tot een hoogte van maar liefst 24 meter. Ook voor dergelijke specialistische klussen kunt u dus bij ons terecht. Weet u niet precies welke hoogwerker in Groningen het beste voor uw werkzaamheden ingezet kan worden? Dan zorgen wij graag voor advies. Wist u dat onze grootste hoogwerker tot wel 200 kg gewicht in de korf kan hebben?

De service bij uw hoogwerker in Groningen

Het houdt bij ons niet op bij alleen de verhuur van een hoogwerker in Groningen. Wij kunnen deze ook op locatie brengen en nadien weer ophalen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u dit volledig uit handen geven. Een machinetransporter is verplicht bij de hoogwerkers. Deze kunnen wij tevens voor u regelen. Natuurlijk kunt u daarbij rekenen op een bescheiden prijs.

Een hoogwerker in Groningen huren: neem contact op!

Een hoogwerker in Groningen huren is bij ons heel eenvoudig. U geeft aan welke hoogwerker past bij uw klus of vraagt ons om advies. Neem contact met ons op door even te bellen of door een e-mail te sturen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Een hoogwerker in Groningen huren doet u natuurlijk bij JvdZwaag verhuur.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast