06 474 80 351
Selecteer een pagina

Hoogwerker in Leeuwarden

De hoogwerker wordt voor diverse activiteiten een steeds belangrijker hulpmiddel. Traditioneel werd voor werkzaamheden op hoogte eigenlijk altijd een ladder gebruikt. Maar een ladder biedt veel minder veiligheid dan een hoogwerker. Ook kan een hoogwerker vaak veel efficiënter worden ingezet dan een ladder. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen of aan het schilderen en het reinigen van daken en woningen. Als het om werk in de hoogte gaat, is een goede hoogwerker vaak een uitkomst. Een hoogwerker in Leeuwarden huur je bij JvdZwaag verhuur in Lutjegast.

Hoogwerker in Leeuwarden

Hoogwerker in Leeuwarden

Een hoogwerker in Leeuwarden voor veilig werken

Een hoogwerker maakt het werk veel veiliger dan mogelijk is met ladders. De overheid wil het gebruik van hoogwerkers dan ook stimuleren. Een hoogwerker bedienen is relatief eenvoudig. Het is wel van het uiterste belang om de instructies goed ter harte te nemen als u met de gehuurde hoogwerker in Leeuwarden aan de slag gaat. Met een hoogwerker kunt u klussen snel en makkelijk afwerken die met een ladder al gauw een probleem vormen. Een hoogwerker in Leeuwarden huren is eenvoudig als u weet waar u moet zijn: bij JvdZwaag verhuur in Lutjegast.

Machines in Leeuwarden
Hoogwerker 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: CMC 15 spider

)

15 meter hoog

Gebruik van een hoogwerker in Leeuwarden

Er zijn belangrijke regels als het gaat om het gebruik van een hoogwerker in Leeuwarden. Zo moet de gebruiker minstens 18 jaar zijn en in goede gezondheid. Er moet een dagcursus zijn gevolgd, zodat de gebruiker geschoold is en de hoogwerker op een veilige manier bediend kan worden. Het dragen van een veiligheidshelm is altijd verplicht. In bijzondere gevallen is een veiligheidsharnas ook een vereiste. Een hoogwerker moet altijd stevig geplaatst worden op de juiste ondergrond. Een scheve ondergrond is alleen toegestaan tot een grens van 5 graden. Een putdeksel of een vloerplaat kunnen de hoogwerker instabiel maken, houd daar altijd rekening mee. Bij een zelfrijdende hoogwerker moet deze altijd worden verplaatst in de laagste stand. Tijdens het rijden moet de werkbak leeg zijn.

Diverse hoogwerkers in Leeuwarden te huur

Bij J. van der Zwaag kunt u diverse hoogwerkers huren. De breedte varieert tot 85 centimeter. De hoogte is maximaal 24 meter, de hoogwerkers kunnen tot 12 meter uit het lood en het gewicht in de korf mag tot 200 kg oplopen. De machines kunnen vrijwel altijd over smalle paden en door tuindeuren. Natuurlijk kunnen we de hoogwerker desgewenst bij u brengen en weer halen. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast