06 474 80 351
Selecteer een pagina

Hoogwerker verhuur in Groningen

Zoekt u naar hoogwerker verhuur in Groningen? Dan bent u bij JvdZwaag in Lutjegast aan het juiste adres. Wij hebben hoogwerkers in diverse soorten en maten voor u. Natuurlijk kunnen we ze ook halen en brengen als u dat wilt. Wist u dat onze grootste hoogwerker tot een hoogte van 24 meter komt? Daarmee kunt u klussen op echt hoog niveau aan. Ook deze hoogwerker is relatief smal, zodat u er bijna overal mee kan komen. Onze zelfrijdende hoogwerkers kunnen meestal ook een tuinpad wel op en het tuinhek door. De breedte varieert van 74 tot 85 centimeter. Neem gewoon even contact op over onze hoogwerker verhuur in Groningen als u specifieke vragen heeft.

Hoogwerker verhuur in Groningen

Hoogwerker verhuur in Groningen

Hoogwerker verhuur in Groningen als het veilig en goed moet

Op hoogte werken brengt altijd risico’s met zich mee. Ladders en steigers zijn gewoon riskanter dan een hoogwerker. Daarbij is het werk met een hoogwerker ook vaak nog efficiënter uit te voeren. Het is dus voor u en uw medewerkers prettiger om met een hoogwerker aan de slag te gaan. Tijden veranderen en moderne technologie in de vorm van een hoogwerker kunt u dus inzetten bij schilderen, snoeien van bomen en schoonmaken van gebouwen en daken. En dat tot een hoogte van maar liefst 24 meter. Wilt u weten wat het gaat kosten als u zaken gaat doen met behulp van hoogwerker verhuur in Groningen? Kijk bij onze tarieven en waarschijnlijk zult u aangenaam verrast zijn. JvdZwaag in Lutjegast verhuurt hoogwerkers van topkwaliteit voor een bescheiden prijs.

Machines verhuur in Groningen
Hoogwerker 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: CMC 15 spider

)

15 meter hoog

Hoogwerker verhuur in Groningen, ook voor u

Misschien twijfelt u nog om over te stappen van de oude vertrouwde ladder naar een hoogwerker. Moet het personeel dan worden omgeschoold en zijn er diverse eisen en wettelijke regels?
Een hoogwerker moet bediend worden door een deskundige gebruiker. Hiervoor moet een medewerker een dagcursus volgen. Het gebruiksgemak bij de moderne hoogwerker is overigens erg groot. Verder is er altijd de verplichting om een veiligheidshelm te dragen. In bijzondere gevallen is een veiligheidsharnas voorgeschreven. De regels vallen dus wel mee en zijn bedoeld om de veiligheid van gebruikers en derden te waarborgen. De huur van hoogwerkers in Groningen wordt door steeds meer bedrijven geregeld en vaak tot volle tevredenheid. Ook uw medewerkers zullen ervaren dat het werken met een hoogwerker efficiënter is en tor betere resultaten leidt. Kom gerust een langs bij JvdZwaag in Lutjegast om een praatje te maken over hoogwerkers.

Hoogwerker verhuur in Groningen, service en vele mogelijkheden

JvdZwaag in Lutjegast heeft diverse hoogwerkers voor de verhuur in Groningen. Wij informeren u graag over de meest geschikte toepassingen en meest efficiënte inzet. Wij willen graag dat u klant bij ons wordt en dat ook blijft. Daarom gaat onze service altijd een stapje verder en willen we ook graag van u weten welke ervaringen u heeft. Hoogwerker verhuur in Groningen is niet het enige dat JvdZwaag in Lutjegast doet. We hebben daarnaast ook nog een aantal andere machines in de verhuur waaronder minigravers. Als u de klus wilt klaren met goede materialen en niet teveel wilt betalen, komt u naar JvdZwaag in Lutjegast.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast