06 474 80 351
Selecteer een pagina

Hoogwerker verhuur in Leeuwarden

Een hoogwerker huren doet u natuurlijk bij een specialist. Daarom moet u voor hoogwerker verhuur in Leeuwarden bij JvdZwaag verhuur zijn. Hoewel wij zijn gevestigd in Lutjegast, werken wij in de wijde omgeving. Ook in Leeuwarden kunnen wij dan ook een hoogwerker of een van onze andere machines voor u regelen. De hoogwerkers die wij aanbieden zijn gemakkelijk in het gebruik. Toch kan het zijn dat u weinig ervaring heeft met het besturen van een hoogwerker. Wij doen ons best om een zo compleet mogelijke service aan te bieden en kunnen bijvoorbeeld ook voor een machinist zorgen.

Hoogwerker verhuur in Leeuwarden

Hoogwerker verhuur in Leeuwarden

Hoogwerker verhuur in Leeuwarden: een passend model voor elke klus

Natuurlijk weet u als geen ander dat elke klus anders is. Daarom bieden wij hoogwerkers in diverse maten. Denk bijvoorbeeld aan een smalle hoogwerker van 78 cm breed voor tuinpaden en poortjes. Op die manier kan er gemakkelijk tussen dat soort zaken door gelaveerd worden, terwijl het bereik toch optimaal is. Gaat u echter voor het grote werk, dan zult u over een grotere machine moeten beschikken. Ook dan is JvdZwaag de juiste hoogwerker verhuur voor Leeuwarden. Wij beschikken namelijk over een mooie machine die een bereik heeft tot een hoogte van 24 meter. Zo is geen enkele klus meer te hoog gegrepen!

Machines verhuur in Leeuwarden
Hoogwerker 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: CMC 15 spider

)

15 meter hoog

Optimale service bij de hoogwerker verhuur in Leeuwarden

Bij hoogwerker verhuur in Leeuwarden wilt u ook het voordeel hebben van een optimale service. Wij kunnen u die bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen ervoor kiezen om de hoogwerker met of zonder machinist te laten regelen, maar kunt u de machine ook door ons laten brengen en ophalen. Zo hoeft u geen maatregelen te nemen voor het transport en nemen wij u deze zorg uit handen. Ook andere machines kunt u bij onze verhuur vinden. Denk daarbij aan minigravers en minitrekkers, maar ook aan aanhangwagens. Naast een zo compleet mogelijk pakket bieden wij boven alles duidelijkheid. Onze tarieven zijn helder en wij maken deze afspraken van tevoren, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Neem contact op voor hoogwerker verhuur in Leeuwarden

Op zoek naar een hoogwerker verhuur in Leeuwarden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij leveren graag de juiste hoogwerker vanuit Lutjegast. Natuurlijk geldt onze breng- en ophaalservice ook voor Leeuwarden. Kies voor een scherp tarief, optimale veiligheid en een uitstekende service. Stuur ons een e-mail of bel ons om te vragen naar de mogelijkheden.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast