06 474 80 351
Selecteer een pagina

Minigraver in Assen

Vandaag de dag ziet u ze vrijwel overal waar er gegraven moet worden: minigravers. De minigraver is veel efficiënter en sneller dan het gebruik van een schop. Als u een minigraver in Assen wilt gebruiken, kunt u die huren bij JvdZwaag in Lutjegast. Een minigraver wordt gebruikt bij klussen binnen en buiten waar er te weinig ruimte is voor een grotere graafmachine. Maar dat wil niet zeggen dat de minigraver ook minimale prestaties levert. De grootste minigraver in Assen die u van ons kunt huren weegt 3 ton en staat zijn mannetje. Een minigraver is zeer geschikt voor drainage, rioolwerkzaamheden en het leggen of vinden van kabels. Maar deze kleine krachtpatser zorgt er ook voor dat aanleg van tuinen, terrassen, opritten snel en goed gebeurd. En een vijver graven is veel eenvoudiger als u een minigraver tot uw beschikking heeft.

Minigraver in Assen

Minigraver in Assen

Een minigraver in Assen, snel en comfortabel

Het is niet moeilijk om te leren omgaan met een minigraver en u en uw medewerkers zullen er veel plezier van hebben. De minigraver is voorzien van een verende stoel die het werken comfortabel maakt. Natuurlijk zijn de joysticks voor de bediening echt van deze tijd, ze zijn handig en prettig te bedienen. De goed sluitende cabine zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw werk en niet veel last heeft van de weersomstandigheden en het geluid. Omdat u kunt kiezen uit diverse types wat betreft grootte, breedte en gewicht is er voor iedere klus de juiste minigraver in Assen. Door toepassing van hulpstukken is een minigraver echt multifunctioneel en kunt u die ook op graafdiepte aanpassen. Voor iedere ondergrond is er een juiste minigraver te vinden. Een minigraver in Assen heeft vele voordelen voor u.

Machines in Assen
Minigraver 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: Bobcat E26

?

Gewicht 3 ton

Een minigraver in Assen, kostenbewust en veilig

Een graafklus is nooit het leukste deel van het werk. Als dat met de schop moet gebeuren, gaat dat vaak erg langzaam en zonder enthousiasme. Maar is het gebruik van een minigraver in Assen dan niet erg duur? Het antwoord kunt u vinden op onze site onder het kopje ‘Tarieven’ en zal u vast aangenaam verrassen. Ook voor een korte klus kunt u een minigraver in Assen huren bij JvdZwaag in Lutjegast. De minimale periode is één dag. Een minigraver in Assen huren is dus beslist niet echt duur. Maar u heeft daarbij nog het voordeel dat het werk sneller en veiliger zal plaatsvinden. Daarbij is het ook nog prettig werken met zo’n efficiënte machine. Kies dus voor een minigraver in Assen om het werk plezierig te houden.

Minigraver in Assen, huren met scherpe tarieven en veel service

Bij JvdZwaag in Lutjegast kunt u diverse minigravers huren. De tarieven per dag en per week staan duidelijk op onze site vermeld. Wij gaan voor transparantie en duidelijkheid. Natuurlijk gaat onze service verder. Wij informeren u graag over de juiste keuze van een minigraver voor een bepaalde klus. Onze deskundige medewerkers hebben ervaring en staan u graag te woord om vragen te beantwoorden. Behalve minigravers hebben wij ook diverse andere machines in de verhuur. Hierbij kunt u denken aan hoogwerkers, maar ook aan een mini shovel of een trekker. Neem vrijblijvend contact op via een berichtje of bel even. JvdZwaag is ere ook voor de verhuur van een minigraver in Assen!

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast