06 474 80 351
Selecteer een pagina

Minigraver in Groningen

Een minigraver neemt eigenlijk het werk over dat anders per schop zou moeten gebeuren. De minigraver is ontwikkeld voor binnen- en buitenwerk. Een minigraver in Groningen kan worden ingezet op plaatsen waar geen plaats is voor grotere graafmachines. De minigraver is echter veel efficiënter en graaft veel beter dan met een schop zou kunnen gebeuren. Een minigraver in Groningen kunt u bijvoorbeeld inzetten bij de aanleg van een tuin, het ontwikkelen van een terras/oprit of het graven van een vijver. Maar uiteraard zijn minigravers ook perfect als het aankomt op drainage en rioolwerkzaamheden.

Minigraver in Groningen

Minigraver in Groningen

Minigraver in Groningen, de voordelen op een rijtje

Het is duidelijk dat de inzet van een minigraver veel efficiënter is dan het gebruik van een schop. Maar een minigraver heeft nog meer voordelen:

  • De minigraver is bijzonder eenvoudig te besturen. Dat is binnen de kortste keren geleerd.
  • Er zijn extra accessoires te gebruiken waardoor de minigraver echt multi-inzetbaar is.
  • We hebben minigravers voor Groningen beschikbaar in diverse types en maten.
  • De minigravers hebben een eenvoudige constructie, de motoren zijn betrouwbaar en de hydrauliek is sterk. U kunt dus vertrouwen dat de minigraver de klus zal doen.
  • De minigraver is comfortabel voor de gebruiker. De stoel is verend en u kunt hier op uw gemak het werk in doen. De joysticks zijn handig en praktisch en de cabine is goed afgesloten.
Machines in Groningen
Minigraver 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: Bobcat E26

?

Gewicht 3 ton

Een minigraver in Groningen kiezen

Welke minigraver in Groningen het meest geschikt is voor om u te huren, hangt van een aantal zaken af. Natuurlijk is het werk dat u gaat uitvoeren van belang, maar ook de ondergrond en de beschikbare ruimte bepaalt de keuze. Bij JvdZwaag in Lutjegast hebben we minigravers in allerlei gewichten, hoogtes en breedtes. Ook kunnen wij u adviseren voor welke graafdiepte een bepaalde machine het meest geschikt is. Als u overweegt om voor een klus een minigraver te gebruiken en die wilt huren, bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en hebben in het verleden ervaring opgedaan bij vele klanten. Twijfelt u over de inzet van een minigraver in Groningen, kom dan eens bij ons langs en kijk hoe dit praktische apparaat functioneert. Een minigraver in actie is de beste reclame voor onze machines.

Minigravers in Groningen van JvdZwaag te Lutjegast

Wist u dat u momenteel een minigraver van 1,2 ton een dag kunt huren voor € 90 (excl btw)? We hebben minigravers in de verhuur van 1,2 tot 3,0 ton. Hiermee kunt u graafklussen op diverse niveaus klaren. Natuurlijk hebben wij ook andere materialen voor u in de verhuur, zoals een mini shovel of een mini knikdumper. Wilt u dit soort materialen voor een langere periode huren? Dan zijn de tarieven daarop aangepast. Kijk op onze site onder het kopje tarieven voor de actuele prijzen. Uiteraard gaat onze service ook verder dan advies en een kopje koffie. We zien u graag terug als klant en vinden het dan ook prettig om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor minigravers en vele andere materialen kunt u bij ons terecht. Wij bieden scherpe tarieven en uitstekende service.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast