06 474 80 351
Selecteer een pagina

Minigraver in Leeuwarden

Een minigraver is een handige machine waarmee zware graafwerkzaamheden een stuk gemakkelijker gaan. Op zoek naar een minigraver in Leeuwarden voor een specifieke klus? Deze kunt u huren bij JvdZwaag verhuur uit Lutjegast. Hoewel wij niet in Leeuwarden gevestigd zijn, bieden wij een uitstekende service en kunnen we de machine zelfs halen en brengen. Zo heeft u meteen de beschikking over de minigraver in Leeuwarden en hoeft u geen extra moeite te doen voor het transport.

Minigraver in Leeuwarden

Minigraver in Leeuwarden

Een minigraver in Leeuwarden met machinist

Het zou zomaar kunnen dat u zelf geen ervaring heeft met het besturen van een minigraver. Ook dan bent u bij JvdZwaag verhuur echter aan het juiste adres. Wij leveren onze minigravers namelijk met machinist, zodat u ook de besturing van de machine volledig aan een professional kunt toevertrouwen. Op die manier wordt de klus op een veilige manier voor u uitgevoerd en profiteert u van een zeer complete service.

Machines in Leeuwarden
Minigraver 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: Bobcat E26

?

Gewicht 3 ton

Minigraver in Leeuwarden in diverse groottes

Elke klus vraagt om een specifieke machine en dat weten we bij JvdZwaag verhuur maar al te goed. De verschillende minigravers uit ons aanbod hebben verschillende vermogens. Daarom kunnen wij een minigraver in Leeuwarden leveren voor 1,2 tot 3,0 ton. Dit zorgt ervoor dat u altijd de minigraver vindt die past bij de werkzaamheden die u op de planning heeft staan. Of dat nu gaat om het uitgraven van een tuin, om het aanleggen van een riolering of om drainage. Ga voor een professionele uitvoering en kies voor een professionele machine. Dankzij de precieze afstellingen kunt u elke gewenste afgraving doen.

Scherpe prijzen voor kwalitatieve machines

Ook als wij een minigraver in Leeuwarden regelen, kunt u uiteraard rekenen op de hoogste kwaliteit. Toch kunnen wij u daarbij een scherpe prijs bieden. U kunt een minigraver in Leeuwarden huren voor een dag, maar ook voor een week. Daarvoor hanteren wij een nog mooier tarief. Heeft u ook een machinetransporter nodig, dan zorgen wij ervoor dat u die voor een kleine meerprijs tot uw beschikking krijgt.

Een minigraver in Leeuwarden huren? Neem vandaag nog contact op!

Wilt u een minigraver in Leeuwarden huren, dan kunt u het vandaag nog contact opnemen met JvdZwaag verhuur. Wij helpen u graag verder. Wanneer u twijfelt welke minigraver bij uw klus past, dan dienen wij u graag van advies. Stuur ons een e-mail of bel ons even om te vragen naar de mogelijkheden.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast