06 474 80 351
Selecteer een pagina

Minigraver verhuur in Groningen

JvdZwaag uit Lutjegast is gewoon de beste als het aankomt op minigraver verhuur in Groningen. Wij bieden diverse types van 1,2 tot 3 ton. We hanteren scherpe tarieven per dag en per week. Er zijn diverse andere machines die u ook bij ons kunt huren. En misschien wel het belangrijkste: wij geven u uitstekende service bij minigraver verhuur in Groningen. Uiteraard kunnen we de machines voor u halen en brengen als u dat wilt. Bovendien kunnen onze deskundige medewerkers u alles vertellen als het gaat om de juiste minigraver voor de specifieke klus. Waarom zou u dan ergens anders naar toegaan voor minigraver verhuur in Groningen? JvdZwaag te Lutjegast helpt u graag.

Minigraver verhuur in Groningen

Minigraver verhuur in Groningen

Minigraver verhuur in Groningen: de voordelen

Misschien heeft u zelf al minigravers in bezit en heeft u er af en toe eentje extra nodig. Misschien heeft u regelmatig een klus waarbij een minigraver moet worden ingezet. In beide gevallen kunt u terecht bij JvdZwaag in Lutjegast voor minigraver verhuur te Groningen. Op onze site kunt u in één oogopslag zien wat het kost om een minigraver te huren, voor een dag of voor een week. Dat geldt ook voor andere machines. We gaan voor transparantie en dat maakt de kosten voor u ook meteen duidelijk. Maar het gebruik van een minigraver is bijna altijd kostendekkend omdat het werk op die manier sneller en efficiënter gebeurt dan met de schop. Een minigraver is vandaag bijna niet meer weg te denken van de werkplek als er kleiner graafwerk moet gebeuren.

Machines in Groningen
Minigraver 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: Bobcat E26

?

Gewicht 3 ton

Minigraver verhuur in Groningen, kies voor een efficiënte krachtpatser

Minigravers worden zowel binnen als buiten ingezet voor graafwerk waar te weinig ruimte is voor een grotere graafmachine. Maar een minigraver is bijvoorbeeld ook bijzonder handig als er voor of naar kabels moet worden gegraven. Het meest worden de minigravers ingezet voor de aanleg van tuinen met terras en oprit. Maar ook voor het graven van een vijver is deze machine zeer efficiënt. Voor het zwaardere werk, zoals rioolwerk en drainage, zijn er in onze minigraver verhuur voor Groningen geschikte minigravers. Minigraver verhuur in Groningen via JvdZwaag biedt voor alle klussen een optie. De ondergrond en de ruimte die beschikbaar is op de werkplek is erg belangrijk en wij adviseren u graag welke minigraver u het beste kunt gebruiken.

Minigraver verhuur in Groningen, een handige hulp bij het graafwerk

De moderne minigraver is erg makkelijk te besturen. Binnen een dag cursus heeft u de besturing volledig onder controle en kunt u veilig aan de slag. De handige joysticks garanderen een eenvoudige manier van bedienen die tevens efficiënt is. De cabine kan goed worden gesloten en biedt zo bescherming tegen de weersomstandigheden, het stof en het lawaai. En natuurlijk is ook aan de gebruiker gedacht middels een verende stoel. Die is comfortabel gedurende de hele dag werk. De tijd dat de schop moest worden gebruikt is echt voorbij. Dankzij minigraver verhuur in Groningen wordt iedere klus een stuk eenvoudiger.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast