06 474 80 351
Selecteer een pagina

Minigraver verhuur in Leeuwarden

Ook in het mooie Leeuwarden moet er het nodige aan graafwerk worden gedaan. Maar JvdZwaag in Lutjegast doet ook aan minigraver verhuur in Leeuwarden. We bieden diverse types aan in de gewichtsklasse van 1,2 tot 3 ton. Met een minigraver doet u het werk dat vroeger uitsluitend met de schop kon worden gedaan. Maar een minigraver kan ook op plaatsen komen waar een grote graafmachine niet gebruikt kan worden. Minigraver verhuur in Leeuwarden geschiedt voor binnen- en buitenwerk en diverse ondergrond. De tegenwoordige minigraver kan door gebruik van hulpstukken namelijk allerlei klussen op diverse graafdieptes aan. Een minigraver is een multi-inzetbare machine die efficiënt en snel is. En ook voor korte klussen kunnen wij voor u voor minigraver verhuur in Leeuwarden zorgen.

Minigraver verhuur in Leeuwarden

Minigraver verhuur in Leeuwarden

Minigraver verhuur in Leeuwarden, scherp geprijsd en duidelijk

Op onze website vindt u onder tarieven vermeld wat het kost om een minigraver te huren. Dat kan zowel per dag als per week en de kosten zijn dus vooraf bekend. Wij houden van duidelijkheid omdat dit deel uitmaakt van onze service. Dat de minigraver verhuur voor Leeuwarden scherp is geprijsd kunt u zelf constateren. We geven u daarnaast ook graag alle informatie over het gebruik van onze minigravers. Deze zijn voorzien van krachtige motoren en sterke hydrauliek en kunnen de klus wel aan. Maar het is natuurlijk verstandig om precies de juiste te kiezen voor ieder werk. Dat betekent dat de klus snel en vakkundig kan worden afgewikkeld en wij weer een tevreden klant erbij hebben. Naast de minigraver hebben wij ook nog diverse andere machines in de verhuur.

Machines in Leeuwarden
Minigraver 

Per dag € 130 
Per 5 dagen € 500

Type: Bobcat E26

?

Gewicht 3 ton

Minigraver verhuur in Leeuwarden, de voordelen

Minigraver verhuur in Leeuwarden zoals wij dat doen, heeft voor u diverse voordelen. Omdat wij ook per dag verhuren voor een scherp tarief kunt u ook bij ons terecht als u maar heel tijdelijk een minigraver nodig heeft. Denk hierbij aan het graven van een vijver of het aanleggen van een tuin. Maar ook voor langdurige en zwaardere klussen, zoals rioolwerk en drainage hebben wij het juiste materiaal voor u. Heeft u dan tijdelijk een minigraver nodig die u zelf niet beschikbaar heeft, vindt u deze beslist wel bij ons. Verhuur van minigravers in Leeuwarden is ons vak en daar zijn we bij JvdZwaag in Lutjegast goed in.

Verhuur van minigravers in Leeuwarden, comfortabel en efficiënt

Een minigraver biedt diverse voordelen ten opzichte van het uitvoeren van het werk met de schop. Natuurlijk is de minigraver veel sneller en efficiënter dan een mens kan zijn. Maar de minigraver is ook eenvoudig te bedienen. Een kundige bestuurder kan met de handige joysticks uitstekende prestaties leveren met een minigraver. Ook de cabine, die beschermt tegen weersomstandigheden en stof en geluid dempt, zorgt voor een aangename werkomgeving. Zo zorgt u ook dat uw werknemers meer plezier in hun werk krijgen. Wilt u meer weten over minigraver verhuur in Leeuwarden? Neem dan vrijblijvend contact op met JvdZwaag in Lutjegast. Dat kan via e-mail, maar u kunt ook bellen.

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast

Zeer scherpe tarieven en uitstekende service! 

HOOGWERKERS

MINISHOVEL

MINIGRAVERS

MINITREKKERS

MINIDUMPER

GEREEDSCHAP

Contact

Eibersburen 1 9866 TH Lutjegast